Friläggning av katt.

11.05.2018 kl. 11:25
Under de senaste två veckorna så har vi haft friläggning i skolan. Känns som det inte har kommit en sekund för sent för det har ofta känts som att maskningar och lagermaskar överlag har varit något som jag inte har haft under kontroll så pass bra.

Den sista uppgiften i workshoppen var att frilägga en katt och sätta in den mot en ny bakgrund, katthåren skulle bevaras och man skulle sätta in en skugga. Bilden skulle också vara reklamig och kontrastig. Vanligtvis brukar jag göra väldigt neutrala bilder så det var roligt att trycka på lite extra den här gången.Astrid Lindroos
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:

 

Kontakt: astrid.lindroos@gmail.com


Jag heter Astrid och är 27 år. Född och uppvuxen i Karis, Raseborg. Vid 21 års ålder flyttade jag till Helsingfors för att studera företagekonomi och efter det började jag jobba på ett tryckeri, samt frilansa som fotograf. Efter sex fabulösa år så har jag flyttat vidare till Stockholm på nya äventyr. Orsaken bakom detta landsförräderi är för att jag har påbörjat studier i bildbehandling vid Fotoskolan STHLM. I bloggen kommer jag mest att dela med mig av vardagliga betraktelser och hur livet fortskrider på andra sidan pölen, med inriktning på fotografi och bildbehandling.

 

Jag är en av de drivande krafterna bakom matbloggen Ärtyvät Ämmät, alla recept utgår från FODMAP-dieten som är anpassad för personer med IBS. Recepten är alltid glutenfria, laktosfria, lökfria o.s.v.