Det stora Barcelonainlägget, del 3

06.05.2018 kl. 19:36

Det tredje och sista inlägget som kommer att behandla skolresan till Barcelona. 

I tur och ordning tog vi oss alla till kaktusparken som ligger vid Monjuïc. Fin fotomiljö där omkring så jag förstår nog varför.

Min klasskompis Heida under en skön stund på Internationella skolornas takterass.

Gatuvy utanför studion som var hyrd för vårt bruk när vi var på plats.

Jag samarbetade med Viktor. Under två olika dagar fotograferade vi stilleben i studion för två olika företag. Ena företaget var Let's Pause, som säljer otroligt fina lampskärmar. Jag behöver en sådan lampskärm i framtiden.

De har också en ny produkt, som är den här fina bollyktan som man kan ta med sig på picknick eller nåt.

Känner lite ett behov av att ha en sån här också eftersom den var så otroligt mysig. Kanske någon gång i framtiden.

Efter våra fotograferingar så brukade vi sätta ner oss och luncha. Här på ett vietnamesiskt ställe med otroligt god mat. 

Det som ju också var kul med resan var att jag fick träffa Nuría. Vi jobbade tidigare tillsammans i Helsingfors men hon flyttade tillbaka till Spanien / Barcelona för ett år sedan.

En av de bästa sakerna var ju helt klart att kunna få en känsla för hur sommar känns som. När vi kom tillbaka till Stockholm så behövde man inte ens börja använda vinterskorna mer. 


Det var helt okej att sitta där i solnedgången och dricka skumppa med bra typer. Jag klagar verkligen inte.

Astrid Lindroos
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:

 

Kontakt: astrid.lindroos@gmail.com


Jag heter Astrid och är 27 år. Född och uppvuxen i Karis, Raseborg. Vid 21 års ålder flyttade jag till Helsingfors för att studera företagekonomi och efter det började jag jobba på ett tryckeri, samt frilansa som fotograf. Efter sex fabulösa år så har jag flyttat vidare till Stockholm på nya äventyr. Orsaken bakom detta landsförräderi är för att jag har påbörjat studier i bildbehandling vid Fotoskolan STHLM. I bloggen kommer jag mest att dela med mig av vardagliga betraktelser och hur livet fortskrider på andra sidan pölen, med inriktning på fotografi och bildbehandling.

 

Jag är en av de drivande krafterna bakom matbloggen Ärtyvät Ämmät, alla recept utgår från FODMAP-dieten som är anpassad för personer med IBS. Recepten är alltid glutenfria, laktosfria, lökfria o.s.v.