Det stora Barcelonainlägget, del 2

30.04.2018 kl. 13:51

Andra delen i Barcelonainläggen kommer här, och det här inlägget handlar om en enda dag av turistande. Vi bestämde oss för att besöka Monjüic och amifteatern som ligger där.

Det är något speciellt med att röra sig med en grupp fotografer. Alla stannar helatiden upp och fotar det enda och det andra och alla har förståelse för det. Just av den orsaken så går det också väldigt långsamt framåt, hehe.

Runtomkring amfiteatern fanns det suveräna fotoställen.

Och utsikten var det heller inget fel på.

I och med att alla fotar, så måste man också ibland ställa upp som modell ibland.

En av mina fina klasskompisar; Linnea!

Och en till av dom där fina klasskompisarna; Elin!


Småningom så en del av oss vidare mot nya äventyr.

Men först ville vi äta något.

Efter maten delade vi oss ytterligare upp i två grupper. Några for ner mot stranden medan en del av oss åkte upp mot Tibidabo.

Precis när vi kom fram så började det regna, men det gjorde utsikten rätt så mäktig.

Men när det väl började ösa ner så gick vi in till restaurangen som ligger uppe vid Tibidabo för att äta tapas.

Efter någon timme skringade molnen sig och det slutade regna.

Jag tycker att det är så otippat att ett tivoli har byggts precis brevid kyrkan. Inget fel med det, men det känns som sagt bara lite otippat.

Astrid Lindroos
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver:

 

Kontakt: astrid.lindroos@gmail.com


Jag heter Astrid och är 27 år. Född och uppvuxen i Karis, Raseborg. Vid 21 års ålder flyttade jag till Helsingfors för att studera företagekonomi och efter det började jag jobba på ett tryckeri, samt frilansa som fotograf. Efter sex fabulösa år så har jag flyttat vidare till Stockholm på nya äventyr. Orsaken bakom detta landsförräderi är för att jag har påbörjat studier i bildbehandling vid Fotoskolan STHLM. I bloggen kommer jag mest att dela med mig av vardagliga betraktelser och hur livet fortskrider på andra sidan pölen, med inriktning på fotografi och bildbehandling.

 

Jag är en av de drivande krafterna bakom matbloggen Ärtyvät Ämmät, alla recept utgår från FODMAP-dieten som är anpassad för personer med IBS. Recepten är alltid glutenfria, laktosfria, lökfria o.s.v.