Glasfriläggning - Absolut Vodka

25.01.2018 kl. 12:45

Den här veckan har vi hållet på med glasfriläggning i skolan, vilket jag var helt i esse för eftersom det känns som något som man verkligen kommer att ha nytta av. Vi började på måndagen med en genomgång hur man skall bygga upp sin photoshopfil för att kunna få till en bra friläggning och vår lärare visade oss några metoder och tekniker. Efter det så fick vi en bild på en Absolut Vodka flaska som var fotad i en studio mot vit bakgrund. Därefter sökte vi upp bilder som kunde funka som bakgrund, jag valde att köra på en rymdbild, eftersom varför inte, och här skådas mitt slutreslutat. Absolut Nebula Vodka.Det som också varit så otroligt roligt med den här uppgiften är att man verkligen ser hur duktiga alla i klassen är. Hittills har vi varit mest fokuserade på att allt ska se så verkligt som möjligt ut. Så det här känns som det här har varit första uppgiften som vi verkligen får vara kreativa och överdriva.

När jag hade gjort färdigt bilden så ville jag göra en ny variant som jag kallar för Absolut Investigation Vodka. Bakgrundsilden hittade jag på på internet, flaskan är den samma som i bilden ovan och lampan är egentligen bara några former som jag ritat in.

Astrid Lindroos
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Heheheh dessa är så roliga! Och fina såklart!
fia25.01.18 kl. 13:05

 

Kontakt: astrid.lindroos@gmail.com


Jag heter Astrid och är 27 år. Född och uppvuxen i Karis, Raseborg. Vid 21 års ålder flyttade jag till Helsingfors för att studera företagekonomi och efter det började jag jobba på ett tryckeri, samt frilansa som fotograf. Efter sex fabulösa år så har jag flyttat vidare till Stockholm på nya äventyr. Orsaken bakom detta landsförräderi är för att jag har påbörjat studier i bildbehandling vid Fotoskolan STHLM. I bloggen kommer jag mest att dela med mig av vardagliga betraktelser och hur livet fortskrider på andra sidan pölen, med inriktning på fotografi och bildbehandling.

 

Jag är en av de drivande krafterna bakom matbloggen Ärtyvät Ämmät, alla recept utgår från FODMAP-dieten som är anpassad för personer med IBS. Recepten är alltid glutenfria, laktosfria, lökfria o.s.v.