Mål för 2017, avklarade eller ej?

02.01.2018 kl. 11:36

 

I början av 2017 satte jag upp några mål för hur mitt kommande år skulle se ut, nu har det har blivit dags att se om jag lyckades uppnå mina mål.

 •  Ha ett socialare privatliv och ta tid för att umgås med mina vänner. Dom är så kiva så varför skulle jag INTE umgås med dem? 

  Tycker att jag lyckades med denna punkt. I och med flytten till Stockholm så känns det som att jag verkligen har haft ett socialare privatliv i och med att min vanliga umgängeskrets inte har varit tillgänglig.

   
 • Fortsätta med aktivt matbloggande. Jag vill bli ännu bättre på matfotografering och uppfinningsrik när det kommer till matlagning.

  Detta blev lite på hälft i och med att jag flyttade utomlands och både Melli och jag haft mycket att göra under hösten. Men förtrösta ej för Ärtyvät Ämmät lever fortfarande, om än i lite lugnare takt.

   
 • Shopstop fram till sommaren. Under hösten har typ alla mina extra pengar gått till uppdatering av min (främst vinter)garderob - med ytterst bra resultat. Under våren skall jag betala bort skulder, spara till eventuell resa och överlag bara spara. Ser väldigt mycket fram emot detta. 

  Vad jag kommer ihåg så misslyckades jag nog på den här fronten men det var troligtvis ett tappert försök! Dessutom kompleterade jag med en shopstop i november som lyckades till kanske 99%, om man bortser från några julklappar.

   
 • Rensa ytterligare bland mina saker som jag inte använder. 

  Ack ja så det har rensats. När jag flyttade så sålde / slängde / skänkte jag bort oändligt med saker. Nu är det som jag inte har i Stockholm i fyra stora lådor i Ingå, samt någon enstaka möbel. Blev dessutom så ivrig att jag slängde bort saker som jag egentligen fortfarande skulle behöva och därmed borde inskaffa pånytt.

   
 • Försöka att fota på mer vardaglig basis igen, jag saknar att ha ett arkiv att titta tillbaka på. I samma veva skulle jag kanske få en mer aktiv blogg (den eviga drömmen). 

  Här misslyckades jag nog också, nytt försök 2018!

 

Generellt sätt så var det väl en rätt så bra lista som jag hade satt ihop för 2017. Vissa missöden skedde det tydligen med mål som inte blivit uppfyllda, men det är inget som jag anklagar mig själv för. Vi blickar framåt och tar nya tag för 2018, så får vi hoppas på bättre tur den här gången.


 

Astrid Lindroos
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 1 med bokstäver:

 

Kontakt: astrid.lindroos@gmail.com


Jag heter Astrid och är 27 år. Född och uppvuxen i Karis, Raseborg. Vid 21 års ålder flyttade jag till Helsingfors för att studera företagekonomi och efter det började jag jobba på ett tryckeri, samt frilansa som fotograf. Efter sex fabulösa år så har jag flyttat vidare till Stockholm på nya äventyr. Orsaken bakom detta landsförräderi är för att jag har påbörjat studier i bildbehandling vid Fotoskolan STHLM. I bloggen kommer jag mest att dela med mig av vardagliga betraktelser och hur livet fortskrider på andra sidan pölen, med inriktning på fotografi och bildbehandling.

 

Jag är en av de drivande krafterna bakom matbloggen Ärtyvät Ämmät, alla recept utgår från FODMAP-dieten som är anpassad för personer med IBS. Recepten är alltid glutenfria, laktosfria, lökfria o.s.v.