YHB17

20.12.2017 kl. 20:04


Sådär ja. Första terminen på Fotoskolan STHLM är nu avklarad, så det är kanske dags för mig att sammanfatta året på några rader. Jag sitter just nu på båtens nattklubb med ett glas vin i ena handen och min dator i knät och en skööön playlist i öronen och försöker sammanfatta året på bästa sätt.

Det har hänt så otroligt mycket under det senaste halvåret och jag har lärt mig så otroligt mycket. Jag vill dock börja med att prata om min klass. Sällan har jag stött på att en sån otrolig samling människor som finns på samma plats. Alla brinner vi för att sitta med våra hörlurar på och clone stampa bort smutspartiklar, helst i timtalet om vi själva får välja. Sällan har jag känt mig på så rätt plats som jag känner mig just nu.

Att vi under vårterminen skall åka till Barcelona i två veckor tillsammans med fotoklassen gör ju inte saken sämre hellre. 

Bilden ovan är från skolans julfest. Medans typ alla andra var på gott humör så stod vi i ett hörn och orkade just och just prata med varandra eftersom vi hade suttit och photoshoppat i ungefär sju timmar i sträck. På bilden saknas ju då 11 pers, men detta är ändå bättre än ingenting! 
Astrid Lindroos
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver:

 

Kontakt: astrid.lindroos@gmail.com


Jag heter Astrid och är 27 år. Född och uppvuxen i Karis, Raseborg. Vid 21 års ålder flyttade jag till Helsingfors för att studera företagekonomi och efter det började jag jobba på ett tryckeri, samt frilansa som fotograf. Efter sex fabulösa år så har jag flyttat vidare till Stockholm på nya äventyr. Orsaken bakom detta landsförräderi är för att jag har påbörjat studier i bildbehandling vid Fotoskolan STHLM. I bloggen kommer jag mest att dela med mig av vardagliga betraktelser och hur livet fortskrider på andra sidan pölen, med inriktning på fotografi och bildbehandling.

 

Jag är en av de drivande krafterna bakom matbloggen Ärtyvät Ämmät, alla recept utgår från FODMAP-dieten som är anpassad för personer med IBS. Recepten är alltid glutenfria, laktosfria, lökfria o.s.v.