Världens Barn

11.10.2017 kl. 12:57
Jag har lyxen att ha en drös av fina vänner. En av dessa har jobbat med Världens Barn och kunde själv inte gå på galan som sändes i fredags, istället gav hon biljetten åt mig så att den inte skulle gå till spillo.

Så i fredags drog jag iväg till SVTs studio och satt i publiken, det var rätt så intresssant att se hur en livesändning går till bakom kulisserna och att fatta hur mycket jobb som faktiskt ligger bakom allt.

Bland annat så uppträdde Zara Larsson, Carola, Oskar Linnros och Mando Diao med varsin låt. Insamlingen slutade förövrigt på över 50 miljoner kronor som går oavkortat till de som verkligen behöver det. 

En trevlig upplevelse överlag.

Astrid Lindroos
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
#lifegoalZ
fia13.10.17 kl. 17:49

 

Kontakt: astrid.lindroos@gmail.com


Jag heter Astrid och är 27 år. Född och uppvuxen i Karis, Raseborg. Vid 21 års ålder flyttade jag till Helsingfors för att studera företagekonomi och efter det började jag jobba på ett tryckeri, samt frilansa som fotograf. Efter sex fabulösa år så har jag flyttat vidare till Stockholm på nya äventyr. Orsaken bakom detta landsförräderi är för att jag har påbörjat studier i bildbehandling vid Fotoskolan STHLM. I bloggen kommer jag mest att dela med mig av vardagliga betraktelser och hur livet fortskrider på andra sidan pölen, med inriktning på fotografi och bildbehandling.

 

Jag är en av de drivande krafterna bakom matbloggen Ärtyvät Ämmät, alla recept utgår från FODMAP-dieten som är anpassad för personer med IBS. Recepten är alltid glutenfria, laktosfria, lökfria o.s.v.