Jag hänger inte riktigt med

Publicerad 27.07.2017 kl. 20:39

 


Juli är i princip över och min lägenhet har varit i ett flyttlimbo i snart en och en halv månad. Jag har ännu två veckor kvar på tryckeriet före jag har två veckor semester, som kommer att vara väldigt koncentrerade på flytt. Jag kommer att ta farväl av och tömma lägenheten på tavastvägen, föra första flyttlasset till vindsvåningen som kommer att vara mitt hem i Stockholm och föra resten av mina grejer till förvaring (som jag förstås är oerhört tacksam att Karin och Magnus hjälper till med). Därefter åker Ari och jag över någon gång mellan den 24-27 augusti och skolan börjar den 28 augusti.

Plötstligt blev allting så verkligt, om en månad börjar min skola och kommer att pågå i 2,5 år. Ett kapitel tar ju faktiskt slut nu, för ett år sedan visste jag inte ens om att jag skulle flytta någonstans, men nu har allt flytit på av ren automatik. Allt har liksom fallit på plats utan att jag tycker att jag ens har behövt anstränga mig så värst mycket. 

Det börjar liksom bli lite pirrigt. Det är inte fast i det att jag inte kommer att vara nära till mina syskon eller att jag och Ari kommer att påbörja ett långdistansförhållande. Jag tror inte ens att det är fast i det att jag skall flytta till grannlandet, jag har ändå familj och vänner där också. Dessutom kommer jag att komma en gång i månaden tillbaka till Helsingfors så på det sättet kommer det inte att gå någon nöd på mig. Mest handlar det nog om att jag skall påbörja något helt nytt, växa upp och 'göra det jag vill göra när jag blir stor'. Det är så oliiiiiiiidligt spännande.

Det skall bli så otroligt roligt att studera bildbehandling, jag har lekt med bilder i photoshop och andra program i över 10 år så det kommer att bli helt otroligt att få studera det och därefter också ha möjligheten att kunna göra karriär av det.

Hela flytten och tiden i Stockholm kommer jag att behandla här på bloggen bäst jag bara kan. Skall försöka återge vad skolan går ut på och hur min tid i Stockholm ser ut, kommer vara roligt att titta tillbaka på i ett senare skede. 

Nåväl, nu skall jag öppna för någon som köper några plåtburkar av mig och sen fortsätta med att röja undan.
På återhörande!

Astrid Lindroos
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 6 med bokstäver?

Astrid Lindroos - 26 - HKI
astrid.lindroos@gmail.com

Jag är utbildad till tradenom och jobbar för tillfället på ett tryckeri, utöver det så frilansar jag som fotograf. Till hösten så skall jag flytta till Stockholm för studera bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I bloggen delar jag med mig av vad som faller mig in. Vardagsbetraktelser, fotografier, åsikter eller matbilder har hittills varit rätt så återkommande inlägg.


Jag är en av de drivande krafterna bakom matbloggen Ärtyvät Ämmät, alla recept utgår från FODMAP-dieten som är anpassad för personer med IBS. Recepten är alltså alltid glutenfria, laktosfria, lökfria o.s.v.