Vårens lediga tid

Publicerad 16.06.2017 kl. 20:49

En tillbakablick på vad jag har haft för mig under våren, förutom jobbat, varit ett varv till Kenya och ett varv till Stockholm på inträdesprov. Nå, här är åtminstone en inblick i den lediga biten av våren.

 


Vi tog med en termos och drack vårt kaffe i Hermannin Puisto.

Väskan köpte jag i Nairobi.

Den här typen följde med mig från ett loppis i vintras. Kunde inte motstå fastän Ari inte alls kan förstå varför jag köpt den.

 
 
 
På morsdag mötte jag upp Melanie i vinterträdgården för att checka läget. Hade aldrigt varit där förut så det var verkligen på tiden!
 
En annan dag mötte jag upp Skinka och Karkki för en kväll på stan.
 
Det kändes som det typ var någon festival i staden för det var massor av människor i rörelse och hände något i varje hörn.
 
 


Vi satte oss på Allas terass en stund. 
 
Och senare körde Skinka och jag ut till Drumsö för ett litet cruis som på gamla goda tiden!
 


Åt en dag lunch med Skinka under de blommande körsbärsträden som syns från mitt jobbfönster. Värda att besöka även på hösten då de är helt gylleneröda!
 
En lördag fotade jag finalisterna till Miss Gay Finland.
 
En annan dag åkte jag till Träskända eftersom att Ari fyllde år. Vi gjorde inget speciellt, men åtminstone satt vi på en brygga en stund.
 
Förra veckan när det flög omkring flygplan i Helsingfors så försökte jag och Melanie följa med från mitt fönster. Gick ändå helt bra.
 
Några andra kvällar har jag kollat på solnedgången istället.
 
Att sånt.
Astrid Lindroos
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 2 med bokstäver?

Astrid Lindroos - 26 - HKI
astrid.lindroos@gmail.com

Jag är utbildad till tradenom och jobbar för tillfället på ett tryckeri, utöver det så frilansar jag som fotograf. Till hösten så skall jag flytta till Stockholm för studera bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I bloggen delar jag med mig av vad som faller mig in. Vardagsbetraktelser, fotografier, åsikter eller matbilder har hittills varit rätt så återkommande inlägg.


Jag är en av de drivande krafterna bakom matbloggen Ärtyvät Ämmät, alla recept utgår från FODMAP-dieten som är anpassad för personer med IBS. Recepten är alltså alltid glutenfria, laktosfria, lökfria o.s.v.