Fotoskolan STHLM

Publicerad 09.06.2017 kl. 08:19

Tidigare i våras började jag processen med att söka in till Fotoskolan STHLM, bildbehandlare. Igår fick jag veta att jag blev antagen! Så i höst flyttar jag mitt pick och pack över till Stockholm och börjar studera bildbehandling med allt vad det innebär. 

Elefantrumpan nedan var mitt bidrag till en av förhandsuppgifterna som behandlade temat kropp.

Astrid Lindroos
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 4 med bokstäver?
Alltså HURRA, e så glad för din skull! Grattisgrattisgrattis!
miilo09.06.17 kl. 09:09
Elefantrumpa. Jajamensan. Det kan också vara vackert.
mamm09.06.17 kl. 18:29
BÄST BÄST BÄST att vi kommer bo i samma land igen, tihi!
fia18.06.17 kl. 22:00

Astrid Lindroos - 26 - HKI
astrid.lindroos@gmail.com

Jag är utbildad till tradenom och jobbar för tillfället på ett tryckeri, utöver det så frilansar jag som fotograf. Till hösten så skall jag flytta till Stockholm för studera bildbehandling på Fotoskolan STHLM.

I bloggen delar jag med mig av vad som faller mig in. Vardagsbetraktelser, fotografier, åsikter eller matbilder har hittills varit rätt så återkommande inlägg.


Jag är en av de drivande krafterna bakom matbloggen Ärtyvät Ämmät, alla recept utgår från FODMAP-dieten som är anpassad för personer med IBS. Recepten är alltså alltid glutenfria, laktosfria, lökfria o.s.v.