Fotoskolan STHLM

09.06.2017 kl. 08:19

Tidigare i våras började jag processen med att söka in till Fotoskolan STHLM, bildbehandlare. Igår fick jag veta att jag blev antagen! Så i höst flyttar jag mitt pick och pack över till Stockholm och börjar studera bildbehandling med allt vad det innebär. 

Elefantrumpan nedan var mitt bidrag till en av förhandsuppgifterna som behandlade temat kropp.

Astrid Lindroos
Kommentarer (3)
Spamfilter
Skriv siffran 8 med bokstäver:
Alltså HURRA, e så glad för din skull! Grattisgrattisgrattis!
miilo09.06.17 kl. 09:09
Elefantrumpa. Jajamensan. Det kan också vara vackert.
mamm09.06.17 kl. 18:29
BÄST BÄST BÄST att vi kommer bo i samma land igen, tihi!
fia18.06.17 kl. 22:00

 

Kontakt: astrid.lindroos@gmail.com


Jag heter Astrid och är 27 år. Född och uppvuxen i Karis, Raseborg. Vid 21 års ålder flyttade jag till Helsingfors för att studera företagekonomi och efter det började jag jobba på ett tryckeri, samt frilansa som fotograf. Efter sex fabulösa år så har jag flyttat vidare till Stockholm på nya äventyr. Orsaken bakom detta landsförräderi är för att jag har påbörjat studier i bildbehandling vid Fotoskolan STHLM. I bloggen kommer jag mest att dela med mig av vardagliga betraktelser och hur livet fortskrider på andra sidan pölen, med inriktning på fotografi och bildbehandling.

 

Jag är en av de drivande krafterna bakom matbloggen Ärtyvät Ämmät, alla recept utgår från FODMAP-dieten som är anpassad för personer med IBS. Recepten är alltid glutenfria, laktosfria, lökfria o.s.v.