Blogg?

Va? blogg? vem sa detdär?
Publicerad 04.03.2015 kl. 20:34

Tog tag i saker

Den vanliga söndagsangsten tog över mig en stund just. Istället för att ligga och tänka på hur mycket jag har att göra så tog jag tag i några saker. Skrev lite på ett skolarbete, anmälde mig till en kurs, och tog och skrev ett blogginlägg.

Kanske borde ta itu med diskandet ännu, men tror inte att det kommer att hända.

Publicerad 31.08.2014 kl. 22:12

Instagram

Och när jag nu ändå är igång och talar om hur världen förändras så kan jag på samma gång berätta att jag har en Iphone nuförtiden.
NEWAGE, YEAAAH.

Ja men iallafall, det som jag skulle komma fram till var marknadsföring av min instagram, hihihihi.
astridlindroos är mitt uppfinningsrika instagramnamn.
Jag instar ganska ofta. För jag tycker om att göra det.

 

Publicerad 15.07.2014 kl. 01:26

Världen förändras

Jaha. Då börjar vi igen.

Jobbar under sommaren på Café Artist (jag gör fruktansvärt fina latte art), men det är inte det som är storrin.
Svenska Teatern var under renovering back in the days. I och med renoveringen flyttades caféets wc från ena sidan av utrymmet till den andra sidan.

Idag kom det in en äldre finlandssvensk gentleman. I kostym och med händerna knutna bakom ryggen lunkade han framåt mot disken. "Ursäkta, råkar toaletten vara här ännu?" "Nej tyvärr, den är på andra sidan". Mannen i fråga skakade på huvudet, skrockade och sade "aijaa, oj så världen förändras".
Publicerad 15.07.2014 kl. 01:07

Som Jesus på den tredje dagen

Återigen så har min frånvaro här på bloggen varit rätt så påtaglig. 

Jag har nu börjat jobbat heltid på Whyprint och jag skyller på det. Jobbet är roligt och kiva på alla sätt, det är inte frågan om det. Men inlärningsperioden är ju fan evighetslång. Jag är ju van med att sälja pizza och caféjobb. Inte vilken del av tryckmaskinen man skall riva i  och putsa på när ett svart streck dyker upp på pappret. 

Men jag klagar inte. Livet är fullt av möjligheter och pälä pälä pälä. Snart kommer jag in i den här vardagen och snart uppstår mitt bloggande som Jesus på den tredje dagen.

~ish

Publicerad 15.04.2014 kl. 10:34

Bonusbild

Idag är det dags för fest! Det skall bli roligt har jag på känn. För att fira detta bjuder jag på denna bild på mig och Märtha från när jag barnavaktade henne i någon timme.

Publicerad 21.03.2014 kl. 11:04

Ni har väl inte missat

Ni har väl inte missat att det råder Ratatafestligheter på fredag? Välkommen med på festen!

Publicerad 19.03.2014 kl. 10:18

Den senaste tiden

Min frånvaro har varit påtaglig här på bloggen. Ursäkta till alla som är intresserade av mina åsikter och vardag. Möjligen mera vardag än åsikter. Skall försöka mitt yttersta att inte låta detta hända igen. Här är en snabb recap över vad jag har haft för mig den senaste tiden.

Jag har druckit champagne med Karin på rafla. Det kändes välbelönat eftersom vi i slutet av februari skickade in grundanmälan för Ratatas Vänner r.f. som nu är under handläggning hos föreningsregistret.

Jag har fått jobb på Whyprint. Hittills har jag varit där två gånger i veckan. Men nu, i och med att Magnus far på på pappaledighet så inträder jag som hans vikarie. Lite nervöst förstås, det är trots allt mycket att lära sig, men det känns inte omöjligt.

Jag har förstås spelat bingo. Eriks och Turos bingoimperium växer sig större och större. Nytt för denna månad var bingo på båten Nikolai. Back Street Boys hade konsert samma kväll så vi lyssnade och sjöng med till lite gamla godingar vi också.

Jag har ätit tacos hos vår kusin. De har nyligen flyttat och vyn från takterassen är relativt okej.

Jag har upplevt vårsol. Både i min lägenhet och utanför. Med Noora har vi infört en ny tradition; lauantaikävely. Detta innebär att vi på lördagar skall gå ut och gå. Gärna med en dryck i handen. Gärna i soligt väder.

Jag har umgåtts med trevliga typer. Mången gång innebär detta att jag sitter på en bar, men det är helt okej. Det viktigaste är ju att det är roligt.
 

 

Publicerad 18.03.2014 kl. 10:52

Helsingfors - Åbo - Helsingfors

Lördagen var en relativt lång dag. Träffade först upp Winston och Alxi på Sävy varevfter vi gick vidare upp till Vasagatan. Därifrån åkte jag några timmar senare iväg till Åbo för det blev dags för bissebingo! Nästa dag bar det av mot Helsingfors igen, jag körde medans de andra sov. 

Publicerad 04.03.2014 kl. 11:06

Ratata fyller 4 år!

 

Ni har väl inte missat att det är Ratatafest den 21 mars på Fanny Goes To Hollywood!? Skoj skoj skoj skoj.

Facebookventet hittar du här.

Publicerad 03.03.2014 kl. 16:35

Astrid


24 år och bor i Helsingfors. Försöker bli färdig från skolan och jobbar på ett tryckeri.

Om någon vill kontakta mig så rekommenderar jag att mejla hit:
astrid.lindroos@gmail.com

 

Instagram

 

Follow on Bloglovin

Bloggar jag läser

bloggtoppen.fi - finlandssvenska bloggar